OM OS

Hvem er PROadministration

PROadministration kan tilbyde erfaring og professionel administration af alle typer virksomheder, ejendomme og foreninger.
Vi har mange års erfaring med økonomistyring, ejendomsadministration, udviklings- og udlejningsopgaver, gennemgang og forhandling af lejekontrakter med meget mere.Et par af vores største udviklings-, udlejnings- og efterfølgende administrationsopgaver, herunder forhandling af lejekontrakter, er BYTORVhorsens og Fisketorvet, Copenhagen Mall (tidligere Fisketorvet Shopping Center) hvor der er op til 115 butikker og restauranter.
Vores kunder er selskaber i mange forskellige størrelser, fra en enkelt lille ejendom til selskaber med mange ejendomme.

En administrationsaftale kan deles op i en fast del til fast honorar (f.eks. omkring den daglige bogføring og drift), og i en variabel del hvor honoraret betales efter medgået tidsforbrug og altid efter forudgående aftale.

Administrationen vil – naturligvis – til enhver tid udføres i overensstemmelse med lovgivningen, selskabets eller foreningens vedtægter/instrukser og god administratorskik!

Vi benytter forskellige samarbejdspartnere til forskellige opgaver, kendetegnet for dem alle er, at vi  udelukkende arbejder sammen med professionelle og kompetente partnere.

For yderligere oplysninger og en uforpligtende drøftelse kontakt os!